Matkatoimistot tarjoavat lomamatkoja turisteille

Matkanjärjestäjät tekevät tavallisesti lentoja lämpimiin lomamatkakohteisiin ulkomailla ja silloin tällöin lisäksi kotimaassa. Tällaiset matkapalvelut ovaMatkakuvat niin sanotusti täyden palvelemisen matkatoimistoja, joilla on moitteettomasti toimivan internet-palvelun lisäksi ainakin 1 kivijalkamatkapalvelu, sekä esim. oma linja-autokuljetus sekä kohdeopastaja matkakohteessa auttamassa turisteja. Tällaisilla matkatoimistoilla on niin ikään yleensä oma palvelupisteensä lomakohteessa ulkomailla.

Tänään monet lomamatkanjärjestäjät ovat ns. internet-matkapalveluja, eli ne harjoittavat toimintaa ainoastaan netissä ja niiden avulla kannattaa etsiä huokeita lomamatkalentoja, kohdepaketteja ja hotelleja halutusta lomamatkakohteesta usean eri matkatoimiston ja lentoyhtiön repertuaarista.

Reissun hakeminen matkatoimiston avulla tapahtuu nykyisin erittäin yleisesti internetin avulla, jolloin matkanjärjestäjän verkkosivustolta valitaan kohtuuhintainen matka, vaikkapa lomamatkapaketti lentoineen ja hotelleineen, ja matkan maksu maksetaan heti verkkopankissa. Hyvin pian lentolipun ja muut asiakirjat saa omaan sähköpostiosoitteeseen.

Matkapalveluilla on monesti vakiolomakohteensa. Tunnetuilla matkatoimistoilla kohteita on runsaasti ja palvelu saattaa olla tasokasta muun muassa sillä tavoin, että lomakohteessa on vastassa matkanjärjestäjän oma matkaopastaja ja matkaan sisältyy niin ikään kuljetukset lentokentältä hotelliin ja vastakkaisesti lomailun loputtua.

Internetissä on myöskin useita asiallisia nopeat lähdöt-palveluita, joiden avulla saattaa lyhyessä ajassa hakea hyvän lomamatkapaketin tai vaikka pelkän lennon valittuun lomakohteeseen. Lomatarjouksissa ovat tavallisesti tarjolla suositut eteläisen Euroopan aurinkoiset matkailukohteet.

Matkustaminen on tänä päivänä todella normaalia, ja etenkin Etelä-Euroopan lomamatkakohteet ovat hyvin suosittuja syksyisin, keväällä ja kesällä. Myös kaukomatkapaketit ovat tätä nykyä samoin kysyttyjä, ja kysyttyjä lomakohteita ovat esimerkiksi Thaimaa, Australia ja Brasilia. Kaukomatkojen hinnat ovat lähes aina kylläkin aika tavalla arvokkaampia kuin välimerelliset matkapaketit.

Talviaikaan suomalaisten matkaajien matkakohteena on ollut Kanariansaaret ja mm. Teneriffa, sillä sinne tehdään lukuisa määrä lomamatkoja ja niin ikään matkakohde on sen verran lähellä päiväntasaajaa, että lomakohteessa on lämmintä melkein aina, myös silloin kun Skandinaviassa paukkuu pakkanen.

Lisää tietoa matkatoimistoista: http://www.matkatoimistot.biz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 2 = 4